Vill du vara Maritimans huvudperson i sommar?

2019-01-22

Säsongen 2019 börjar äntligen närma sig, och det är dags för oss att komplettera vårt värdteam för sommaren.

Som värd på Maritiman blir du vårt ansikte utåt och möter våra gäster i den dagliga verksamheten. Du kommer att få bemanna vår kassa, utföra enklare underhåll på anläggningen, genomföra barnkalas, hålla guidade turer och vara behjälplig när våra gäster har frågor eller vill veta mer om vår anläggning. Årets säsong inleds den 13 april, och efter en vår då vi har öppet lördagar och söndagar så kommer vi få njuta av tre långa sommarmånader då vi har öppet alla dagar i veckan.

Till de här tjänsterna söker vi dig som är bekväm med att prata framför grupper på svenska och engelska, som kan arbeta med såväl vuxna som barn och som lätt kan insupa och förmedla stora mängder information. Det är meriterande om du har tidigare arbets- eller utbildningserfarenheter som guide eller till sjöss, liksom om du har kassaerfarenhet eller talar ytterligare något språk. Det viktigaste är dock dina personliga egenskaper: vi söker dig som vill dela med dig av nyfikenhet och kunskap till dina medmänniskor och som vet vad ett gott värdskap innebär. Som person är du därför utåtriktad, positiv och flexibel. När vi på Maritiman genomför programaktiviteter ställer vi höga krav på oss själva, och drivs av viljan att låta alla människor som kommer till oss få bli lika nyfikna och entusiastiska kring det vi pratar om som vi är.

Vi kan erbjuda en attraktiv arbetsplats i en unik miljö, där du blir välkomnad in i ett fantastiskt lag med rutinerade  och kompetenta värdar. Tillsammans med vår museipedagog och vår första värd utgör detta lag en ryggrad som tillsammans hjälps åt för att säkerställa att vi tillsammans kan erbjuda en anläggning och en programverksamhet av absolut högsta klass från dag 1.

Sugen? Klart du är! Skicka in din ansökan med CV och personligt brev till vår museipedagog Johannes på johannes.olsson [at] maritiman.se. Samma mailadress kan ni även använda för att ställa frågor om tjänsten. Tänk på att vi genomför intervjuer och anställer personal löpande. I år kommer vi bara komplettera vårt team med ett par nya talanger, så skicka in din ansökan redan idag!