Hoppa till huvudinnehåll

Barnens Dag

2019-05-10

Hallå alla landkrabbor!

Ni har väl inte missat att Tim och jag kommer vara med under Barnens Dag? Nu på lördag 11 maj står vi på Kungstorget i Göteborg mellan kl. 10-17. Vi har med oss en spännande vattenstation från vårt havslabb. Här får ni testa på att forma båtar av lera och sedan testa hur många puttekulor som båten klarar av att lasta innan den sjunker. Försök att slå mitt rekord på 27 kulor om ni kan! Dessutom förbereder vi just nu ett klurigt havsquiz. Alla barn som deltar i quizet får en fribiljett för att besöka mig och Tim på Maritiman i sommar.

Hoppas ni kommer och hälsar på oss, jag tycker att det ska bli jättespännande att vara uppe på land för en dag. Kolla in eventlänken här - det finns hur mycket kul som helst att göra på Barnens Dag!

Skepp Ohoj!

/Virvelina


Barnens dag är en dag fylld av lek i Göteborgs Innerstad. Den arrangeras till förmån för barnen på Drottning Silvias barn- och ungdomssjukhus. Evenemanget äger rum på Kungstorget, Bältespännarparken, Esperantoplatsen, Harry Hjörnes plats, Kaserntorget, Gustav Adolfs torg och Domkyrkoplan.