Hoppa till huvudinnehåll
Maritiman Göteborg

Specialevent

Tillsamman visar vi att allt är möjligt

Specialevent

Vi på Maritiman strävar efter att ge alla våra besökare minnen för livet. Om ni har en idé på hur vår anläggning kan användas till något minnesvärt så är inte vi sena att haka på!

Genom åren har vi gjort flera specialevent tillsammans med olika samarbetspartners. Ett litet urval presenteras nedan:

  • Under hösten 2019 så var Maritiman officiell leverantör till upplevelseloppet Urban Run och bansträckningen passerade över våra fartyg. Nästan 1 000 glada löpare tog sig runt Maritimans anläggning under loppet.
  • 2016 och 2017 arrangerade Military Fitness Sweden det tuffa hindersportsloppet Maritiman Extreme Challenge hos oss (tack till Fredrik Aremyr och Hom Television Foto och Video för bilder).
  • Under Way Out West 2016 så hade före detta Mando Diao-sångaren Gustaf Norén en VIP-spelning ombord ubåten Nordkaparen. Ta del av ett smakprov!
  • 2013 arrangerades det ambitiösa lajvet Celestra ombord på vår jagare Småland. Film från lajvet finns på här.
  • 2007 spelade Maia Hirasawa in delar av musikvideon till sin låt Gothenburg på vår anläggning och på vår bogserbåt Herkules. Kika gärna på musikvideon!

Om du är intresserad av att genomföra ett specialevent hos oss, ring oss på 031-10 59 50 eller skicka ett mail till bokning@maritiman.se.

Maritiman Göteborg