Maritima event både under och över vattenytan

Vi erbjuder vi konferenser, privata middagar och företagsevent på våra kulturhistoriskt intressanta fartyg, både över och under vattenytan. Mässarna passar till såväl mindre som medelstora sällskap på 10-56 personer och inbjuder till avskildhet och inspiration. Hos oss kan ni kombinera en festlig middag ombord genom att följa med någon av våra skickliga guider som visar er runt bland sevärdheterna. Här är några av de alternativ som står till buds när ni väljer Maritiman som plats för ert event:

 

JUNGMAN

Till alla er som alltid tycker köksfesten är roligast. Vårt mest lättsamma koncept startar ombord Matrosen med en smarrig tunnbrödsrulle som sköljs ned med en god lager. Festen fortsätter sedan med en guidad tur runt anläggningen.

 

MATROSEN

Om ni föredrar att roa er kungligt så föreslår vi en helkväll som börjar med en guidad tur ombord våra fartyg. Därefter samlas ni i själva hjärtat av jagaren Småland. I gunrummet kommer ni inta smörgåstårta med maritima smaker på samma yta som både fartygschefer, kungar och andra makthavare har dinerat. Är det någonstans ni kommer att känna historiens vingslag så är det här!

 

FARTYGSCHEFEN

För alla globetrotters vill vi rekommendera fartygschefens smått världsomspännande buffé. Starta kvällen med en välkomstdrink innan den guidade turen äger rum. Därefter samlas ni i jagaren Smålands finsalong och njuter av kvällens uppdukade läckerheter, givetvis inspirerade av fartygschefens många resor världen över.

 

FLOTTILJECHEFEN

När inget annat än det bästa är gott nog, så vill vi slå ett slag för flottiljechefens välkomponerade meny. Ombord jagaren Smålands gunrum har många fina middagar med eliten ägt rum, så vad vore väl mer naturligt än att inmundiga en trerättersmeny i den historiska och maritima miljö som officersmässen erbjuder? Inled besöket med en välkomstdrink och en guidad tur ombord, för att sedan lotsas in till en uppdukad mäss. En extra festlig och lyxig kväll helt enkelt!

 

EN FLOTT SKIVA OMBORD

Varför inte inta havets läckerheter samtidigt som ni facineras av alla de historiska miljöbeskrivningar och fantastiska berättelser som vår fartygsflotta levererar? Börja besöket med en guidad tur ombord och sätt er sedan tillrätta i en festligt dukad mäss. Kräftor, räkor och löjrom gör garanterat kvällen extra njutbar.

 

För mer information och bokning av event och konferenser på Maritiman, kontakta oss på 031-10 59 50 eller skicka ett mail till bokning [at] maritiman.se

Varmt välkomna!