Hoppa till huvudinnehåll
Maritiman Göteborg

Festligt till sjöss

Stäm träff hos oss

Maritima event både under och över vattenytan

Vi erbjuder unika möjligheter till privata middagar och företagsevent ombord våra kulturhistoriskt intressanta fartyg - både över och under vattenytan. Här finns mässar som passar till mindre och medelstora sällskap på 10-50 personer och inbjuder både till avskildhet och inspiration. Hos oss kan ni kombinera en festlig middag i unika fartyygsmiljöer och samtidigt fördjupa era kunskaper om det maritima kulturarvet genom att följa med någon av våra skickliga guider runt bland sevärdheterna. Nedan finns några av de alternativ som står till buds när ni väljer Maritiman som plats för ert event:

JUNGMANNEN

Till alla er som alltid tycker köksfesten är roligast. Vårt mest lättsamma koncept startar ombord färjan Dan Broström med en smarrig tunnbrödsrulle som sköljs ned med en god lager. Festen fortsätter sedan med en guidad tur runt anläggningen. Konceptet passar extra bra för firmafesten eller kompisgänget och lämpar sig för 10-50 personer.

MATROSEN

Om ni föredrar att roa er kungligt så föreslår vi en helkväll som börjar med en guidad tur ombord våra fartyg. Därefter samlas ni i själva hjärtat av jagaren Småland. I gunrummet kommer ni inta smörgåstårta med maritima smaker på samma yta som både fartygschefer, kungar och andra makthavare har dinerat. Är det någonstans ni kommer att känna historiens vingslag så är det här! Konceptet passar extra bra för föreningslivet eller hobbyklubben och lämpar sig för 10-50 personer (för sällskap över 20 personer så sker middagen av utrymmesskäl ombord färjan Dan Broström).

FARTYGSCHEFEN

För alla globetrotters vill vi rekommendera fartygschefens smått världsomspännande buffé. Starta kvällen med en välkomstdrink innan den guidade turen äger rum. Därefter samlas ni ombord färjan Dan Broström och njuter av kvällens uppdukade läckerheter, givetvis inspirerade av fartygschefens många resor världen över. Konceptet passar extra bra för släktkalaset eller kick offen och lämpar sig för 20-50 personer.

FLOTTILJECHEFEN

När inget annat än det bästa är gott nog, så vill vi slå ett slag för flottiljechefens välkomponerade meny. Ombord jagaren Smålands gunrum har många fina middagar med eliten ägt rum, så vad vore väl mer naturligt än att inmundiga en trerättersmeny i den historiska och maritima miljö som officersmässen erbjuder? Inled besöket med en välkomstdrink och en guidad tur ombord, för att sedan lotsas in till en uppdukad mäss. En extra festlig och lyxig kväll helt enkelt! Konceptet passar extra bra för jubilaren eller representationsmiddagen och lämpar sig för 10-20 personer.

EN FLOTT SKIVA OMBORD

Varför inte inta havets läckerheter samtidigt som ni facineras av alla de historiska miljöbeskrivningar och fantastiska berättelser som vår fartygsflotta levererar? Börja besöket med en guidad tur ombord och sätt er sedan tillrätta i en festligt uppdukad officersmäss. Kräftor, räkor och löjrom gör garanterat kvällen extra njutbar. Konceptet passar extra bra för alla med en förkärlek till en riktigt bra skaldjursskiva och lämpar sig för 10-20 personer.

Hör av dig till oss så återkommer vi med ett förslag till upplägg på ett lyckat event på Maritiman. För mer information och bokning, kontakta oss på 031-10 59 50 eller skicka ett mail till bokning@maritiman.se.

Varmt välkomna!