Hoppa till huvudinnehåll
Maritiman Göteborg

Äventyr ombord

Pulshöjande & lagstärkande aktiviteter

Äventyr ombord

Skapa bättre relationer, tightare team och arbetsglädje genom att testa på våra motivationshöjande och lagstärkande aktiviteter. Våra äventyr ombord passar också perfekt för en tävlingsfylld och spännande kväll tillsammans med kompisgänget eller dina nära och kära.

Vi har tre koncept att välja på, och dessa kan genomföras som antingen ett enskilt event eller i kombination med något av våra olika middagspaket. Välj mellan adrenalinframkallande Escape ship, den lagsammansvetsande Havsfejden eller det fartfyllda uppdraget Mission - Sjöslaget!

För mer information och bokning, kontakta oss på 031-10 59 50 eller skicka ett mail till bokning@maritiman.se.

ESCAPE SHIP

I bakgrunden tickar klockan ner. Dina händer sitter fast. Hjärtat pumpar i bröstet. Du vet om att Sverige står inför ett direkt hot utifrån. Det är bråttom, och tillsammans med dina lagkamrater behöver ni lösa en rad mystiska meddelanden och kluriga moment för att till slut komma loss och ut i friheten. Hinner ni lösa uppdraget innan tiden går ut?

VAR:
Ombord jagaren Småland (inomhus)

NÄR:
Går att boka mars-november

TIDSÅTGÅNG:
1,5 timma

ANTAL:
Max 45 personer

SPRÅK:
Meddela redan vid bokning om aktiviteten skall hållas på svenska eller engelska

MISSION - SJÖSLAGET

Tiden är knapp - har du vad som krävs för att lösa uppdraget? Lagvis tilldelas ni en surfplatta och en ryggsäck fylld med gåtfull utrustning. På surfplattan visas en karta med punkter och nu gäller det för laget att så fort som möjligt navigera sig till dessa. Väl inne i rätt zon plingar det till i surfplattan och det dyker upp ett nytt uppdrag. Ni får tillsammans i laget visa prov på strategiskt och taktiskt tänkande för att få så många poäng som möjligt. Dessutom har vi placerat ut tull-zoner. Passeras dessa drabbas laget av en minuspoängfråga, en ny gåta eller en helt ny uppgift att lösa.

VAR:
Beroende på väder och vind (utomhus).

NÄR:
Går att boka året runt

TIDSÅTGÅNG:
1,5 timma

ANTAL:
Max 200 personer

SPRÅK:
Meddela redan vid bokning om aktiviteten skall hållas på svenska eller engelska