Vill du kliva ombord Matrosen och bli en del av Maritimans team 2021?

2021-02-03

Efter ett alldeles för långt uppehåll så är det äntligen dags att åter dra ut landgången och välkomna våra gäster ombord vårt museum. Därför söker vi nu kafé- och receptionspersonal för säsongen 2021.

Vill du kliva ombord Matrosen och bli Maritimas ansikte utåt?

 

I receptionskassan på Matrosen ingår du i Maritimans värdskap. Här välkomnar du gäster till museet, säljer entrébiljetter samt informerar om besöket. Samtidigt sköter du kaféet och museibutiken. I tjänsten ingår att du tar hand om lättare matberedning och bakning. Du ser även till att serveringen ser inbjudande ut, både i den mysiga inneserveringen och på de sköna solstolarna på utedäcket. Påfyllning, uppmärkning och försäljning av  souvenirer tillkommer. Erfarenheter i kafé och butik är därav meriterande, men det är inte ett krav. Främst söker vi dig som har möjlighet att jonglera de varierande uppgifter som arbetet kräver, och vars utåtriktade personlighet kan bidra till vårt arbetslag. Du är positiv, noggrann och samarbetsvillig. Hos oss arbetar man aldrig ensam, utan i nära kontakt med övrig kafépersonal och våra guider ombord.

Säsong 2021:

Årets säsong planeras att inledas den 1/5. Observera att detta datum kan komma att skjutas fram, ifall en smittsäker öppning inte kan genomföras redan då. Under våren håller vi öppet lördagar, söndagar och röda dagar. Därefter får vi njuta av tre långa sommarmånader då vi har öppet alla dagar i veckan. Efter sommaren följer en höst då vi har öppet lördagar och söndagar. 

Övrigt:

Då vi har serveringstillstånd på plats ser vi gärna att du som söker är över 20 år, men du är även väldigt välkommen att ansöka som yngre. Ombord Matrosen arbetar du nära och tillsammans med våra guider och det finns stora möjligheter att både arbeta som guide och kafépersonal. Ifall intresse finns meddelar du detta i din ansökan.

 

Ansökan skickas med CV och personligt brev till cajsa.rundstrom [at] maritiman.se, rekrytering sker löpande så skicka in din ansökan redan idag! PS: Vi söker även extrapersonal till vår guidestyrka. Om du tror den tjänsten skulle passa dig bättre hittar du annonsen här.