Vill du kliva ombord Matrosen och bli Maritimans ansikte utåt?

2020-01-13

Säsongen 2020 tar Maritiman över kafé Matrosen i egen regi och nu är det dags att rekrytera kafépersonal till vår härliga arbetsplats!

Vill du kliva ombord Matrosen och bli Maritimas ansikte utåt?

I receptionskassan på Matrosen ingår du i Maritimans värdskap. Här välkomnar du besökare till museet, säljer biljetter samt informerar om museifartygen. Du är även behjälplig och svarar på gästers frågor om anläggningen. Samtidigt sköter du kaféet och vår museibutik. Som medarbetare på Matrosen har du hand om lättare matberedning och bakning, dessutom ser du till att vår servering ser inbjudande ut, både i den mysiga inneserveringen och på de sköna solstolarna på utedäcket. Påfyllning, uppmärkning och försäljning av varor till butiken tillkommer. Erfarenheter i kafé och butik är därav meriterande, men är inte ett krav. Främst söker vi dig vars utåtriktade personlighet kan bidra till vårt arbetslag. Vi söker dig som är positiv, noggrann och samarbetsvillig. Hos oss arbetar man aldrig ensam, utan i nära kontakt med övrig kafépersonal och våra guider ombord.

Säsong 2020:

Årets säsong inleds den 4 april med ett påsklov. Under våren håller vi sedan öppet lördagar, söndagar och röda dagar. Därefter får vi njuta av tre långa sommarmånader då vi har öppet alla dagar i veckan. Efter sommaren följer en höst då vi har öppet lördagar och söndagar. Vi avslutar sedan säsongen med ett höstlov, och efter den 1 november så stänger vi för året. Kaféet håller öppet samma tider som museet och därutöver kan arbete tillkomma vid onsdagskvällar samt under event.  

Övrigt:

Då vi har serveringstillstånd på plats ser vi gärna att du som söker är över 20 år, men du är väldigt välkommen att ansöka även om du är yngre. Ombord Matrosen arbetar du nära och tillsammans med våra guider och det finns stora möjligheter att både arbeta som guide och kafépersonal. Ifall intresse finns meddelar du detta i din ansökan.

 

Ansökan skickas med CV och personligt brev till cajsa.rundstrom [at] maritiman.se, rekrytering sker löpande så skicka in din ansökan redan idag! PS: Vi söker även extrapersonal till vår guidestyrka. Om du tror den tjänsten skulle passa dig bättre hittar du annonsen här.