Vill du vara Maritimans ansikte utåt i sommar?

2023-01-09

Om tjänsten

Ombord Maritimans entréfärja finns museets kafé och butik. I caféet ”Matrosen” ingår du i Maritimans värdskap. Här välkomnar du gäster till museet samt informerar om verksamheten och aktiviteterna ombord. Hantering och försäljning av souvenirer tillkommer. Samtidigt sköter du om kaféet/lunchrestaurangen. I tjänsten ingår att du tar hand om lättare matberedning och bakning. Du ser även till att serveringen ser inbjudande ut, både i den mysiga innerserveringen och på den stora uteserveringen på däck. Hos oss arbetar du aldrig ensam, utan i nära kontakt med övrig kafépersonal och våra guider ombord.

Meriterande

- Erfarenheter i kafé och butik
- Ett historiskt intresse
- Inköpserfarenhet

Ovan är meriterande, men alltså inte ett krav. Främst söker vi dig som har möjlighet att jonglera de varierande uppgifterna som arbetet kräver, och vars utåtriktade personlighet kan bidra till vårt arbetslag. Du är positiv, flexibel och noggrann.

Säsongen 2023

Årets säsong planeras att inledas den 1 april. Under våren håller vi öppet lördagar och söndagar samt under påsklovet. Därefter får vi njuta av tre långa sommarmånader då vi har öppet alla dagar i veckan. Till hösten vi har öppet på lördagar och söndagar samt under hela höstlovet. 

Övrigt

Då vi har serveringstillstånd på plats ser vi gärna att du som söker är över 20 år, men du är även väldigt välkommen att ansöka som yngre. Ombord Matrosen arbetar du nära och tillsammans med våra guider och det finns stora möjligheter att både arbeta som guide och kafépersonal. Ifall intresse finns meddelar du detta i din ansökan.

Ansökan skickas med CV och personligt brev till cajsa.rundstrom [at] maritiman.se (), märk ansökan ”Café 2023”. Rekrytering sker löpande så skicka in din ansökan redan idag! PS: Vi söker även extrapersonal till vår guidestyrka. Om du tror den tjänsten skulle passa dig bättre hittar du annonsen här.