The longest night of museums

2021-05-17

Den 18-19 maj har du chansen att få följa med oss på en episk, världsomspännande och virtuell rundtur bland örlogsmuseer över hela jordklotet.

The Long Night of Museums har sitt ursprung i Tyskland och är vanligtvis ett årligt evenemang där museer en specifik dag erbjuder fri entré och håller sina dörrar öppna för allmänheten till långt in på natten. I ett försök att hjälpa till att hålla denna tradition flytande även i år så har World of Warships och World of Warships Legends fått chansen att tillsammans med partners världen över sätta ihop ett globalt, virtuellt och alldeles gratis museibesök, som kommer att bli den längsta museinatt som världen hittills skådat!

The Longest Night of Museums består av en 17 timmar lång livestream från 15 olika marinmuseer runt om i världen; vi startar i Australien och avslutar på Hawaii, och däremellan passerar vi museer i Ostasien, Europa och Amerika. Om du gillar historia, kultur och dataspel vill du inte missa det här!

NÄR & VAR?

The Longest Night of Museums börjar streamas den 18 maj kl 07:55 UTC och förblir live ända till 01:00 UTC följande dag, den 19 maj. Detta är helt gratis att få ta del av via World of Warships officiella kanaler på Twitch och YouTube. Maritiman kommer att medverka genom att sända en virtuell rundtur ombord jagaren Småland imorgon, den 18 maj kl. 10.45 UTC, vilket motsvarar kl. 12.45 svensk tid. Missa inte att få vara med om detta storslagna arrangemang!