Hoppa till huvudinnehåll

Nedräkning till Maritimans Dag!

2018-07-17

Hej alla sommarfirare!

Wow vilken sommar vi har fått va?! Här på Maritiman rullar dagarna på och jag badar nästan hela tiden. Superhärligt. Det är också så himla roligt att ha er på fartygen varje dag och vi njuter alla av varenda sekund!

Igår träffade jag vår coola ambassadör, äventyraren Annelie Pompe. Ni vet, hon som har bestigit sju berg och dykt djupare än djupast. Hela 126 meter rakt ner i vattnet! Så imponerande.

Hur som helst, jag träffade henne för att planera lite inför ett stort kalas som vi ska ha. Den 9 september är det nämligen dags för Maritimans Dag igen! Åh, vad jag längtar. Annelie ska hålla en föreläsning om havet och dess (o)ändliga möjligheter till äventyr och frihet - men också om vikten av balans, harmoni och ansvar. Hon ska även hålla i en familjeyoga ombord på pontonen Ada I med utsikt över vattnet. Det blir häftigt!

Inte nog med föreläsning och yoga. Det kommer vara experimentshower, havsquiz och lek hela dagen lång! Alla små rekryter med familjer är hjärtligt välkomna till oss nere på Packhuskajen där vi kan fira och stoja tillsammans.

Läs mer här om vad som händer under Maritimans Dag.

Vi ses ombord!

Kramar

/Virvelina