Premiär i cybervärlden

2018-03-06

Hej på er! 


Känner ni hur solen värmer så där härligt i ansiktet igen? Inte? Det är annars mitt bästa vårtecken. Och vet du vad som mer är det? Att Maritiman snart öppnar igen! Jag känner på mig att årets säsong kommer bli en extra händelserik säsong; och den kan från och med nu inte bara upplevas på plats på Packhuskajen utan också genom att läsa om alla händelser på min allra sprillans nya blogg!

Om man är äventyrare idag måste man tydligen ha en blogg, så  att vem som helst kan följa med på alla spännande resor man gör. Det sa min kompis Annelie Pompe till mig när vi fikade häromdagen. Och om det är någon som vet något om äventyr så är det ju hon - världens coolaste äventyrare ever! Vet ni förresten att hon bestigit de högsta bergen i varje världsdel? Hon har också ett världsrekord i att dyka djupast utan sån där andningstub på ryggen. Hur häftigt som helst, om du frågar mig! Om ni är nyfikna på att träffa Annelie någon gång så kommer hon att komma och hälsa på mig i sommar här på Maritiman. Jag lovar att berätta mer när det närmar sig - men redan nu så kan ni boka in Maritimans Dag den 9 september. Då kommer bland annat Annelie att vara på plats. 

Men självklart kommer det att hända massor med andra skojigheter här i sommar. Gillar ni vatten? Grymt, då kommer ni älska vårt fräcka havslabb! Där finns det 11 stationer där man kan lära sig coola saker som hur många vattendroppar det rymms på ett mynt, hur hajens hud fungerar och hur man gör för att doppa papper i vatten utan att det blir blött. Så många bra grejer att kunna, alltså. 

Hursomhelst, jag ville mest bara säga hej och samtidigt inviga mig i bloggandets förlovade värld. I övrigt har vi fullt upp här på anläggningen nu för att allt skall vara klappat och klart till säsongsöppning den 30 mars. Vi kommer att ha öppet hela påsklovsveckan så då kan ni hälsa på i alla våra fina fartyg. Givetvis är jag också på plats då och jag längtar verkligen efter att få träffa er alla igen! 

Vi ses!

/Virvelina