Hoppa till huvudinnehåll

Maritiman i Frihamnen under Volvo Ocean Race

2018-06-13

Hallå där alla rekryter!

Hoppas allt är bra med er. Jag mår jättebra. Solen skiner och det är full rulle med sommaraktiviteter här på Maritiman! Tim och jag håller våra experimentshower varje dag och det är verkligen jätteroligt. Fast det är självklart, vi har ju världens bästa publik ;)

Vet ni vad, kappseglingstävlingen Volvo Ocean Race är ju igång. Mellan 14–21 juni är det dags för Göteborg att stå värd för den näst sista etappen av årets tävling! Under veckan kommer det att vara en mässa som heter Destinations & Maritime Expo i Frihamnen. Där kommer det att finnas ett 30-tal utställare som är experter inom resor & destinationer, vinter & alpint och maritima upplevelser. Och vilka tror ni kommer vara där då? Maritiman såklart!

Så från och med imorgon, torsdag den 14 juni, kommer det att finnas en monter på plats i Frihamnen där det berättas om Sveriges militärhistoriska arv. Där kommer bland annat mina kompisar från Maritiman att hänga. De har med sig en jätterolig aktivitet som är lånad från Tims Havslabb, vattenverkstaden! De har också med sig Maritimans havsquiz som ni kan få klura på. Finfina priser utlovas!

Hinner ni inte komma imorgon är det lugnt, för mina kompisar kommer att stå där nästan varje dag ända tills båtarna seglar iväg igen. Jag älskar ju verkligen snabba och tuffa båtar men någon måste hålla ställningarna här på Maritiman när mina kompisar är ute på vift. Så, Tim och jag ser till att vi håller sommarschemat och aktiviteterna öppna på Maritiman - precis som vanligt.

Nej, nu är jag jättehungrig. Jag har haft små rekryter nere i Nordis hela dagen så nu sticker jag ombord på Matrosen och käkar hamnburgare. Hamnburgare och pommes är något av det bästa jag vet!

Kramar, och glöm inte bort att hälsa på mig snart!

/Virvelina