Hoppa till huvudinnehåll

Äntligen sommar!

2018-05-30

Hej på er!

Äntligen sommar! Åh, som jag har längtat! Nu på fredag den 1 juni kommer vi att starta vårt sommarprogram på Maritiman igen. Och vet ni, nu är det öppet varje dag ända fram till sista augusti!

Just nu sitter Tim och jag och planerar våra experimentshower som vi ska hålla för er i sommar. Ni förstår, en gång om dagen kommer jag eller Tim ha en superspännande show för alla som kommer till oss. Tim berättade precis att man kan göra riktigt häftiga experiment med bara bakpulver och vatten. Alltså, jag är lite tveksam men han har lovat att visa hur man gör under hans första show. Så vi får väl se hur det går!

Det är så himla mycket mer roliga saker som händer framöver. På dagsprogrammet kommer det till exempel att finnas en familjeguidning; på den kan hela familjen lära sig saker om fartyg och havet tillsammans. Kul va? Och när ni ändå är här kan ni ju klå era föräldrar i Maritimans havsquiz! Jag är bombsäker på att ni kommer att kunna fler rätt svar än de vuxna.

Förresten, har ni testat min spelapp Virvelinas äventyr? Ladda ner det till en smartphone nästa gång ni är ombord så skall ni få se ett riktigt spännande och utmanande sätt att ta sig runt fartygen på.

Nej, nu måste jag kila! Ska hjälpa Tim att städa upp i hans havslabb. Jag busade lite där häromdagen så det är ganska stökigt nu faktiskt. Men på fredag kommer det stå redo för alla små rekryter som vill experimentera!

Hoppas vi ses snart!

Sommarkramar

/Virvelina