Hoppa till huvudinnehåll

Nu söker vi säsongsanställda värdar för säsongen 2023!

2023-01-09

Nu börjar säsongen 2023 äntligen att närma sig, och det är dags för oss att komplettera vårt värdlag inför sommaren.

Som värd på Maritiman blir du vårt ansikte utåt och möter våra gäster i den dagliga verksamheten. Du kommer att få bemanna vår kassa, utföra enklare underhåll på anläggningen, genomföra barnkalas, hålla guidade turer och vara behjälplig när våra gäster har frågor eller vill veta mer om vår anläggning. Årets säsong inleds den 1 april, därefter har vi en vår då vi har öppet lördagar och söndagar samt påsklovet, för att sedan få njuta av tre långa sommarmånader då vi har öppet alla dagar i veckan. Efter sommaren följer en höst då vi har öppet lördagar och söndagar samt höstlovet. Helgsarbete förekommer alltså, liksom kvällar när vi har kvällsevent ombord.

Till de här tjänsterna söker vi dig som är bekväm med att prata framför grupper på svenska och engelska, som kan arbeta med såväl vuxna som barn och som lätt kan insupa och förmedla stora mängder information. Det är meriterande om du har tidigare arbets- eller utbildningserfarenheter som guide eller till sjöss, liksom om du har kassaerfarenhet eller talar ytterligare något språk. Det är även meriterande med kaféerfarenhet, då du med sådan kompetens kan få möjlighet att hoppa in i vårt kafé när behov där uppstår. Det viktigaste är dock dina personliga egenskaper: vi söker dig som vill dela med dig av nyfikenhet och kunskap till dina medmänniskor och som vet vad ett gott värdskap innebär. Som person är du därför utåtriktad, positiv och flexibel. När vi på Maritiman genomför programaktiviteter ställer vi höga krav på oss själva, och drivs av viljan att låta alla människor som kommer till oss få bli lika nyfikna och entusiastiska kring det vi pratar om som vi är.

Vi kan erbjuda en attraktiv arbetsplats i en unik miljö, där du blir välkomnad in i ett fantastiskt lag med rutinerade och kompetenta värdar. Tillsammans med vår programansvariga pedagog och vår första värd utgör detta lag en ryggrad som tillsammans och i nära samarbete med övrig personal hjälps åt för att säkerställa att vi tillsammans kan erbjuda en anläggning och en programverksamhet av absolut högsta klass från dag 1.

Sugen? Klart du är! Skicka in din ansökan med CV och personligt brev till vår pedagog Johannes på johannes.olsson [at] maritiman.se. Samma mailadress kan ni även använda för att ställa frågor om tjänsten. Tänk på att vi genomför intervjuer och anställer personal löpande, så skicka in din ansökan redan idag!

Vi söker även kafé- och butiksbiträden. Om den tjänsten passar dig bättre hittar du annonsen här.