Hoppa till huvudinnehåll

Brädspelskvällar på Matrosen

2024-04-02

Gillar du brädspel i alla dess former? Vill du träffa nya människor samtidigt som du har roligt? Kanske är du sugen på att utforska nya spel? Eller letar du efter spelkamrater för att testa det helt nya spelet du precis köpt eller för att spela det gamla favoritspelet?

Oavsett anledning så är du under tre fredagskvällar framöver välkommen till Maritiman och kafé Matrosen för att spela spel tillsammans med International Board Gamers Göteborg. International Board Gamers är en förening med huvudsakligt mål att skapa mötesplatser, där människor från olika delar av världen kan träffas och knyta nya vänskapsband genom gemensam spelglädje. Alla typer av spel är välkomna, från kortspel som tar bara några minuter till strategispel som kan pågå i flera timmar. Dessa evenemang är gratis att delta i, så häng med oss på en rolig spelkväll och chans till att träffa nya vänner!

Fredag 12 april kl. 18.00

Läs mer & anmäl dig här

Fredag 26 april kl. 18.00

Läs mer & anmäl dig här

Fredag 10 maj kl. 18.00

Läs mer & anmäl dig här

Evenemanget är som sagt kostnadsfria att delta på men köp gärna snacks, mat och dryck på plats. För att förenkla matchningen är det bra att vara där i början av kvällen, känn dig dock fri att droppa in när du har möjlighet - vi kommer att göra vårt bästa för att hitta spelpartners åt dig. Sedan kan du lämna när du har vunnit tillräckligt många gånger (eller har tröttnat på att förlora)! Vänligen håll din RSVP-status uppdaterad så att vi vet ungefär hur många som kommer. Det finns gott om plats men vi uppskattar ändå att veta i förväg ungefär hur många som kommer.