Jobba hos oss!

2017-01-24

Du kan kalla det guide, värd eller värdinna…vi kallar det världens härligaste sommarjobb! Är du en person som brinner för människor? Som alltid vill allas bästa och dessutom aldrig kan tänkas tröttna på utmaningen att få hjälpa besökare med att tillgodose frågor och uppgifter mellan himmel och jord som du, under en arbetsdag på en turistanläggning, kan komma att mötas av?! Älskar du att få lära – och att få lära ut – om livet, om staden men kanske främst om fartyg i olika skepnader och deras spännande historiska epoker och öden? Gillar du att hålla låda inför både stora och små vetgiriga grupper, att på arbetstid få klä ut dig och spexa loss tillsammans med våra minsta besökare och inte har några som helst problem med att hissa flaggor, byta en trasig glödlampa eller hantera en kassa?

Vi letar efter dig som dag efter dag, oavsett väder och vind och om det är 80 eller 800 besökare på plats ombord, kan ge alla våra gäster ett lika stort varmt välkomnande och förstaklassigt värdskap under hela arbetspasset. Vi tror att du är utåtriktad, positiv, flexibel och att du har blick för var din hjälp behövs allra bäst för stunden. Självklart så pratar du engelska obehindrat och förstår också gärna minst ett språk till.

Känner du igen dig i beskrivningen ovan så anta utmaningen och sök säsongsjobb hos oss på Maritiman. Du kommer att ingå i ett större team, och här är ingen dag den andra lik. Du kommer bland annat att få jobba i vår biljettkassa, guida grupper både på dag- och kvällstid, ansvara för barnkalas och dagliga aktiviteter, öppna och stänga vår anläggning samt givetvis vara stationerad ombord fartygen som allvetande, charmerande och trygg publikvärd. Arbetstiderna varierar beroende på pass för dagen – anläggningen är öppen alla dagar i veckan kl. 10-18 under högsäsong och ibland har vi även vissa kvällsarrangemang ombord. Säsongen 2017 öppnar Maritiman för daglig verksamhet 1 maj och stänger den 30 september. Det finns även möjlighet att jobba i april och på påsk- och höstloven. Kollektivavtal finns och timlön enligt avtal tillämpas.

Eventuella frågor om tjänsten besvaras av driftchef Frida Svensson. Samma mailadress skickar du även din ansökan till frida.svensson [at] maritiman.se (subject: Sommarjobb%202017) .

Hoppas att vi syns i sommar!