Höstlovsspecial för små rekryter

2020-09-17

Under höstlovet drar Maritiman ut landgången till färjan Dan Broström för ett exklusivt antal experimentsugna barn. Barnen kommer både att få titta på  - och framförallt själva göra - spännande experiment tillsammans med Maritimans pedagog. Experimenten utförs med riktigt labbmaterial och ger en fantastisk första inblick i en fascinerade värld av naturvetenskapliga experiment. Samtidigt får barnen lära sig mer om flera av de verksamma ämnen i ingredienser som vi ofta använder i våra kök vid matlagning.

 

  •  När? 26-28 oktober kl. 11-12 eller kl. 13-14. 
  •  Var? Vi samlas på kafé Matrosen ombord färjan Dan Broström.  
  •  Hur? På grund av Covid-19 så kommer vi bara ta emot max 20 barn/tillfälle. Givetvis så följer Maritiman FHM's rekommendationer för att minimera risken för smittspridning. Vi ber därför dig att att göra detsamma och stanna hemma ifall du/ditt barn har förkylningssymptom. Föräldrar kommer att uppmanas att inte vistas i samma lokal som gruppen under aktivitetstiden utan att i möjligaste mån lämna/hämta barnen på kajen utanför. Aktiviteten riktar sig främst till barn i åldrarna 7-10 år.
  •  Pris? 80 SEK/barn. Priset inkluderar 60 min med spännande laborationer tillsammans med en pedagog från Maritiman samt ett häfte där experimenten beskrivs för den nyfikne som vill göra om experimenten hemma. Självklart så bjuder vi också på gofika!
  •  Anmälan? Aktiviteten bokas/betalas via vår webshop från 21 september. Eftersom platserna är begränsade så tillämpar vi först till kvarn. 

 

Då Maritiman som en följd av Corona-pandemin har hållit stängt för publik verksamhet hela säsongen 2020, så ger detta arrangemang ett unikt tillfälle att ändå kunna få ta del av vår verksamhet på plats ombord i år. Passa på att boka, så syns vi på höstlovet!