Audioguider & appar

Audioguide

Nu kan du som har en Android eller iPhone helt gratis ladda ner vår innehållsrika audioguide. Appen är ett oumbärligt verktyg för den som är extra vetgirig, och tar dig med på en ordentlig rundtur ombord vår anläggning. Det finns 16 stycken stationer utplacerade - både invändigt och utvändigt på fartygen - och i din app ser du med hjälp av en karta precis hur du skall navigera för att hitta till rätt station. Väl framme skannar du QR-koden med din smartphone, och sedan är det bara att lyssna på de fakta och anekdoter som presenteras samtidigt som du ser dig omkring. På din skärm rullar även ett bildspel för att belysa audioguidens innehåll lite extra.

Audioguiden finns att tillgå på svenska, engelska och tyska. Din smartphone väljer själv språkversion, baserat på telefonens grundinställningar. Och du, vi har gratis WiFi i entrén om du vill ladda ner appen på plats. Behöver ni hjälp så finns vår personal alltid tillgänglig, glöm inte hörlurar! 

Ladda ner Audioguiden i AppStore
Ladda ner Audioguiden i Google Play

 

Spela Virvelinas Äventyr

Ladda ner spelappen Virvelinas äventyr och gör dig redo för ett utmanande och annorlunda sätt att ta dig runt Maritimans fartyg på. 

Genom att lösa trixiga ledtrådar, svara på kunskapsfrågor, bemästra spel och kluriga pussel så belönas du med maskindelar till Virvelinas ubåt Nordis. Ju bättre du lyckas att lösa uppdragen, desto högre rang får du i slutet av äventyret -  då det förhoppningsvis är dags att mönstra på! 

Appen finns att ladda ner gratis på App Store och Google Play. Ange Virvelinas äventyr i sökfältet.

Ladda ner Virvelinas Äventyr i AppStore
Ladda ner Virvelinas Äventyr i Google Play